Website laten maken

Je wilt met jouw website natuurlijk zoveel mogelijk sales realiseren. Het ontwerp van de website is hierin, net als de vindbaarheid en het gebruiksgemak, van groot belang. Daarom werken onze designers nauw samen met strategen, SEO-specialisten, contentspecialisten en developers. Plan nu een intakegesprek in en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Waarom een website bij NivendMedia?

  1. Gratis intakegesprek waarbij we jouw wensen en doelen bespreken
  2. Maatwerk design afgestemd op jouw situatie
  3. Een heldere website strategie op basis van kansen
  4. 85% van de sites die wij analyseren loopt omzet mis

Plan je gratis intakegesprek in

Start jouw creatieve rollercoaster. We bellen je dezelfde werkdag nog!

Een website laten maken bij NivendMedia

Wil jij een nieuwe website laten maken? Dan hebben wij een team webdesigners en webdevelopers voor je klaar staan! Onze webdesigners zijn toppers van de bovenste plank en gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van de meest unieke en winstgevende websites. Onze designers werken samen met onze strategen, SEO-specialisten, contentspecialisten en developers, zodat jouw website niet alleen een professioneel design heeft maar ook een goede vindbaarheid en gebruiksgemak. Wij zien jou niet als nieuwe klant, maar als nieuwe vriend en daarom staat persoonlijk contact bij ons op nummer 1!

Het is geen geheim. De websites die wij ontwerpen en bouwen, converteren goed. Dit omdat we werken via een eigen ontwikkeld stappenplan voor het realiseren van meer leads en omzet via je website. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: online verkopen behalen via je website. Wil je bij ons een goede website laten maken? Dan doorlopen we altijd de volgende stappen:

Strategie & concept

Wat voor bedrijf heb je en wie zijn jouw klanten? Wat is het doel van je website? In de strategie- en conceptfase leren we je kennen en doorlopen we al jouw wensen en behoeftes. Door de juiste vragen te stellen, brengen we in korte tijd jouw doelstellingen en strategie in lijn met elkaar. Op basis van deze informatie maken wij een concept.

UX Design

Wat wil jij als merk uitstralen en waar sta je voor? Samen met jou ontdekken we dit en vertalen het naar een passend ontwerp voor jouw website. Iedere website wordt bij ons volledig op maat gemaakt en pixel perfect opgeleverd. Zo kunnen jouw klanten makkelijke hun weg vinden. Gebruikerservaring en conversies zijn voor het design altijd leidend.

Vindbaarheid in Google

Een goede online vindbaarheid is belangrijk. Daarom stemmen we af op welke producten en diensten je gevonden wilt worden. Op basis van de gekozen zoekwoorden, maken we in samenwerking met onze SEO-specialisten, een menustructuur van de pagina’s waarmee je je doelgroep wilt gaan bereiken. Je wilt namelijk de juiste bezoekers bereiken; de bezoekers die converteren.

Content & copywriting

In deze fase zorgen we er met SEO content voor dat de teksten op je pagina geoptimaliseerd zijn voor Google en dat ze voldoende informatie bieden voor de bezoeker. Je wilt natuurlijk dat de bezoeker overtuigd wordt om jouw product en/of dienst af te nemen. Onze content marketing specialisten zorgen er voor dat de content op jouw site perfect geschreven is voor de klant en voor Google.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites in het systeem WordPress. Door te werken met dit CMS systeem zorgen we ervoor dat jouw website perfect werkt. Op zoek naar een WordPress website voorbeeld? Bingo! Je kijkt er nu naar één. Onze eigen Nivendmedia website is een WordPress website.

SEO migratie

Je website heeft al bezoekers uit Google en dat is niet voor niks. Deze bezoekers en conversies wil je behouden en uitbouwen. Wij kijken goed naar de huidige structuur van je site en nemen in de SEO migratie onze SEO verbeterpunten en nieuwe zoekwoorden mee. Je website wordt volledig zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

Livegang & groei

Wij stoppen niet met jou helpen zodra de website live staat. Na livegang testen, optimaliseren en gebruiken we online marketing om meer bezoekers en conversies via je website te realiseren. Dat is uiteindelijk de reden waarom je ons hebt ingehuurd: groei voor jouw bedrijf. Een webshop laten bouwen? Nivendmedia!

google-partner
facebook-certified-buying-professional

Plan je gratis intakegesprek in

Start jouw creatieve rollercoaster. We bellen je dezelfde werkdag nog!
WhatsApp ons!