Media / Video

Opzoek naar een Video Logo intro?

Altijd al je eigen Openings- Video willen hebben voor bijvoorbeeld YouTube video’s? Dat is mogelijk en prijs technisch nu ook erg interessant!
Door middel van templates kan ik goedkoop en snel een Openings- video voor je bedrijf realiseren, alle video’s worden geleverd in HD 1080p kwaliteit.

Hoe werkt het?

Ben je er uit en wil je het, dan gaan wij opzoek naar het filmpje dat het beste past bij jou bedrijf. Hiervoor gebruik ik dus bestaande templates. Deze templates bekijken wij samen en daarin verwerk ik dan uw logo. Ik zorg ervoor dat het filmpje online komt al niet op mijn kanaal of op uw eigen YouTube of Vimeo kanaal. Daarnaast krijgt u van mij ook een kleiner AVI of Quicktime bestand die u voor eigen gebruik kan gebruiken.

Elke video heeft in principe ook een audio sample bij zich waardoor er muziek onder het filmpje aanwezig is, mocht u dat niet willen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

De inkoop kosten van de template + eventuele muzikale data worden 1 op 1 doorberekent. De enigste kosten die ik u reken is het klaar zetten van het filmpje, vervangen van het logo + het renderen naar een 1080HD film bestand.

Interesse gekregen? Informeer naar de templates.

Informatie opvragen